Porsche GT3 Clubsport Circuit auto

Gepubliceerd op 29 december 2023 om 19:29

Een levens veranderende mogelijkheid, wordt een echte coureur!

De Caspers Collectie biedt je de kans om jezelf om te toveren tot een volwaardig coureur. Deze auto bieden we aan met een keuze uit 2 cup pakketten. Beide met een inschrijving voor de KNAF racecursus waarbij je aan het einde kans hebt om je officiële KNAF licentie te behalen.

Track Rookie
Voor de autofanaten onder ons die nog geen ervaring hebben maar altijd al coureur wouden worden bieden we de kans om wat rustiger te beginnen. Met dit pakket krijg je;
50% korting op het huren van een van onze BMW's voor een driftcursus, de racecursus in maart en een trackday. je krijgt gratis entree tot onze nieuwe Competition Trackdays met je nieuwe raceauto en aan het einde van het jaar een masterclass in je eigen auto.

Track Pro
Direct vol gas gebruik maken van je nieuwe racemonster? Dit krijg je van ons in het track pro pakket.
Gratis entree om met je nieuwe raceauto te gaan driften op het RDW-circuit, gratis entree om de racecursus in maart te volgen, gratis transport naar Zweden voor het ijsdriften*, gratis entree tot alle trackdays inclusief de Competition Trackdays en een masterclass aan het einde van het jaar.
*De reis naar Zweden dien je zelf te boeken op basis van het meenemen van je eigen auto. Kijk hiervoor op arcticadrenaline.nl

Meer weten? Neem contact met ons op.

Prijs: 149.991,-

Naam: De Caspers Collectie

E-mailadres: sales@casperscollectie.nl

Mobiel / Telefoon: 0503080000