Categorie
Verkoopprijs tot
Merk
Brandstof
Bouwjaar

Bmw e36 m3 3.2 carrosserie / rollend chassis

 
Allereerst dit: de auto hoeft absoluut niet weg en hij staat ook niet in de weg. Laagste prijsvragen krijg geen antwoord. Ik overweeg de verkoop in verband met inkrimping van de racehobby. Mocht de auto niet worden verkocht dan bouw ik hem alsnog op.

Het gaat om een origineel Nederlands geleverde bmw e36 m3 3.2 in de kleur estoril blauw. Op dit moment is de auto geschorst. De auto is niet meer compleet i.v.m. met motor en bak schade bij de vorige eigenaar. De auto is op het circuit gebruikt. De (schroef) rolkooi die erin zat is eruit. De vloerplaten zitten er nog wel in. De vloerplaten zijn gepuntlast dus vrij gemakkelijk verwijderbaar. Ideaal om als waardevaste circuit auto op te bouwen in tegenstelling tot bijvoorbeeld e36 316’s met een m3 blok.

De volgende delen zijn niet aanwezig/zitten er niet bij:

Blok/bak + aanbouwdelen
Vloerkleed /voorstoelen
Voorremmen
Instap en deurlijsten
Wellicht ook wat andere kleine delen waar ik zo snel niet op kom

Linker achter scherm heeft wel aandacht nodig zoals op de foto te zien is. Verder heeft de auto geen significante roest plekken. Het dak heeft een nieuwe laag blanke lak nodig aangezien dit deels losgekomen is. Verder is de auto in redelijk nette staat. Het blijft uiteraard een 20 jaar oude auto met gebruikers sporen. NAP zit niet meer op de auto aangezien de teller is gewisseld zonder dit door te geven aan het rdw. Afgelezen km stand is 170707. Originele km stand ligt rond de 260000. Op dit moment staat de auto op contour wielen en daarop wordt hij ook verkocht. Ik heb geen onderhoudshistorie bij de auto.

De auto ben ik bereid op 2 manieren te verkopen. Zoals hij er nu bij staat als rollend chassis of als kaal chassis met alleen voor en achterruit erin.

Prijs als kaal chassis: €2500
Prijs als rollend chassis: €5000

Via deze link zijn meer foto’s te bekijken. Let op: front zit los gemonteerd en achterklep staat open.
https://drive.google.com/open?id=11EpUYKDjaw1DmbjcNfgiPBogW5NzaT6Y

De prijs is zeer licht bespreekbaar. Bieden kan naast de auto, een bod via internet hecht ik geen waarde aan. Zoals eerder gezegd, laagste prijsvragen krijgen geen antwoord.

Bij vragen even mailen, whatsappen of bellen.

Prijs: € 2.500,-

 
Contact informatie:
Martijn Kooij
Tel:
 
E-mail direct met de aanbieder
 
 
Copyright RaceAutoTeKoop Nederland B.V. - Alle rechten voorbehouden