Categorie
Verkoopprijs tot
Merk
Brandstof
Bouwjaar

Alfa Romeo 147 Twinspark Cup Auto

 
Te Koop

Een Alfa Romeo 147 Twinspark Cup Racer.

De auto voldoet aan alle TScup eisen , geen illegale onderdelen gemonteerd, de auto heeft in september tijdens zijn laatste racedag een tijd neergezet van 2.09.719, in de cup hebben maar 2 auto’s ooit een tijd neergezet onder de 2.10 en dit is er een van.

Er is veel tijd en aandacht besteed aan de afwerking.

De auto is uitgerust met:

Een zeer uitgebreide Rolkooi met kooischuim, gebouwd volgens Annexe J specs, geen certificaat, komt moeiteloos door de DNRT keuring.
Ltec stoel met oren, Ltec 6 punts gordel voor hans. Ltec velours stuurwiel .
Brandblusser , noodstroom schakelaar, sparco racepedalen, groothoeklens binnenspiegel, veiligheidsfolie op de zijramen.

Motorisch voldoet hij aan het TScup regelement: drijfstang lagerschalen vernieuwd,fase 1 uitlaatspruitstuk ( geen cat), chiptuning, Ragazon uitlaat met een Remus sportdemper, een Carbon Dynamics Aibox 3 mnd. oud, een externe oliekoeler is gemonteerd. Begin 2018 nieuwe distributie,waterpomp, platinum bougies gemonteerd.

Het onderstel is uitgerust met gele Koni schokdempers (revalved) met Bianco veren (Engelse veren), er is een camber correctie kit gemonteerd.stalen remleidingen voor en achter.Er zijn rondom National schijven gemonteerd met voor Carbon Lorainne blokken
Een veerpootbrug is voor gemonteerd, de auto staat op 15 inch wielen volgens regelement, er zijn spoorverbreders voor gemonteerd.

Verder zitten er bij de auto veel spareparts:

2 extra velgen met gebruikte banden, 2 nieuwe banden los ,een nieuwe voorruit, extra dynamo, startmotor,waterpomp,stuurpomp,stuurinrichting, brandstofpomp, subframe voor en achter, 2 aandrijfassen, 2 fuseestukken, set koplampen , set achterlichten, een extra motorkap,2 deuren ,set buitenspiegels,waterreservoir,radiator met ventilator, bobinerails, injector rails, kabelboom motor, een extra carterpan.

Bij de auto komt ook een complete neus nieuwe type en een achterklep met achterbumper, om de auto om te bouwen naar het nieuwe Type 147.

Vaste prijs.

Prijs: € 9.500,-

 
Contact informatie:
E.Wenmakers
Tel: 06-50270582
 
E-mail direct met de aanbieder
 
 
Copyright RaceAutoTeKoop Nederland B.V. - Alle rechten voorbehouden