Categorie
Verkoopprijs tot
Merk
Brandstof
Bouwjaar

Porsche 944 cup te huur

 
Coureur gezocht voor de top-auto van Guldenberg Racing BV. Verhuur altijd mogelijk inclusief professionele track-support, transport, advies en/of trainingen.

Geschikt voor:
1. beginners met of zonder ervaring
2. rijders die in de top willen scoren
3. bedrijfs-, vrienden- of team uitjes

1. Ben jij nieuw in de autosport en op zoek naar professionele begeleiding tijdens de start van je race-carrière? Neem contact op of kom langs om de auto te bekijken, alle mogelijkheden te bespreken of een test/probeer-dag te reserveren. Dan laten wij zien waar het bij Guldenberg Racing om draait: alles eruit halen wat er in zit. zowel qua prestaties als plezier.

2. Wil je graag meedingen in de top van de Porsche 944 cup? Wij zorgen ervoor dat je in een top-auto rijdt. Geheel volgens de reglementen van de cup ontworpen en gebouwd, altijd netjes uitgewogen en persoonlijk afgesteld op de coureur. Professionele rij-analyse en advies.

3. Op zoek naar een spectaculaire manier van netwerken? Wij zorgen voor een onvergetelijke dag op het circuit. Zelf rijden of meerijden met een professionele coureur, catering, uitleg etc. Alles is mogelijk.

Prijs: €

 
Contact informatie:
Guldenberg Racing bv
Tel: 0610364466
 
E-mail direct met de aanbieder
 
 
Copyright RaceAutoTeKoop Nederland B.V. - Alle rechten voorbehouden